IN GESPREK MET SVENJA

Ik ben weer gemotiveerd om te groeien!

Svenja werkt sinds 2017 bij ons als klantenservice medewerker in het Multi Client team. In de afgelopen jaren heeft ze veel ervaring en kennis opgedaan en is zij ook enorm gegroeid. Toch merkte ze dat ze behoefte kreeg aan meer uitdaging binnen haar werkzaamheden. Onlangs volgde Svenja verschillende cursussen in schrijfvaardigheid op onze ContactCare Academy.

We blikken terug met Svenja op haar tijd bij ContactCare. Een bijzonder, bewonderenswaardig en inspirerend gesprek dat Svenja en wij graag met je delen. Bewonderenswaardig, omdat het moedig is om zo open te zijn en inspirerend, omdat het laat zien hoeveel je kunt groeien als je durft aan te gaan wat je moeilijk vindt. Zelf lichtte ze onlangs al op haar Linkedin- en Facebook pagina een tipje op van de sluier. Hieronder haar volledige verhaal.

Van uitdaging naar kans

Svenja heeft de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan in telefonisch klantcontact. Ze gaat efficiënt te werk en maakt zichzelf snel wegwijs in nieuwe projecten. Nu ze vrijwel alles beheerst, behalve non-voice projecten, merkte ze dat ze meer uitdaging zocht binnen haar werkzaamheden. Daarom liep ze wel eens rond met de gedachte ander werk te zoeken. Door omstandigheden in het verleden heeft ze nooit haar school af kunnen maken. De Nederlandse taal in schrift is voor haar daarom altijd al een struikelblok geweest.

“Schrijven is altijd een zwakte voor mij geweest. Het is een onzekerheid die ik altijd heb meedragen. Dankzij deze kans ben ik weer gemotiveerd om meer te groeien. Als ik die kans niet had gehad, was ik waarschijnlijk niet gebleven. Er is geluisterd naar mijn ontevredenheid en echt wat mee gedaan.”

 Svenja, Klantenservicemedewerker bij ContactCare

Online

Svenja’s wens om deze vaardigheid te ontwikkelen vormde de perfecte kans om haar, als één van de eerste collega’s, kennis te laten maken met onze recent opgerichte ContactCare Academy. Momenteel volgt ze een cursus schrijfvaardigheid en klantgericht schrijven. Ze is erg enthousiast over wat daarmee nu al bereikt heeft.  

Svenja LinkedIn

Svenja staat sterker in haar schoenen dan ooit!

Ze ontwikkelt hiermee niet alleen haar schrijfvaardigheid, maar het heeft voor haar ook een stuk onzekerheid weggenomen. Geweldig om te zien hoe het aanbieden van cursussen een verschil kan maken in iemands leven. Precies het doel dat we voor ogen hebben met onze Academy én de bevestiging dat we hiermee nog veel meer mensen kunnen laten groeien en bloeien.