WerkenbijContactCare.nl

Een groep.

Binnen ContactCare zijn wij primair gericht op een ander. We staan dan ook open voor iedereen in al zijn kleuren en geuren. We hebben oog voor elkaar en willen samen verder groeien.

Waarin iederéén zich thuis voelt.

Wij gaan voor win-win-win! We willen dat mensen gelukkig zijn, de natuur blij is én dat onze maatschappij erop vooruitgaat. Samen een betere wereld bouwen. Geen goed doel, maar de perfecte balans tussen winst en het toevoegen van échte waarde. Zo helpen wij samen met al onze collega’s anderen iedere dag een stukje verder. 

We vinden dat klantcontact af en toe in een slecht daglicht staat en dat is nergens voor nodig! Wij vinden service verlenen iets wat veel waarde toevoegt. We doen dit dan ook met veel plezier voor meer dan 300 organisaties!

 

Management - consumer

Van alle markten thuis

Al 10 jaar lang is ContactCare dé partner in klantcontact. Wij zijn er voor de meest uiteenlopende merken. Voor de organisatie die haar klantcontact wilt uitbesteden (Center), maar ook voor de organisatie die haar eigen personeel professioneel wilt trainen (Academy), op zoek zijn naar advies (Consultancy) of op zoek zijn naar echte klantexperts op locatie (personeel inhuren).

Kernwaarde 1

Wees echt.

Bij ContactCare kan iedereen zichzelf zijn. Voorbij maskers en identiteiten. Er is voor iedereen ruimte om zichzelf te zijn. In alle geuren en kleuren. En dat mag ook best veranderen van dag tot dag. Vandaag ingetogen, morgen luidruchtig. Bij ContactCare wordt ruimte gegeven om echt jezelf te zijn. Dit verwachten we van elkaar en van anderen.

Kernwaarden

Kernwaarde 2

Ontwikkel iedere dag.

Onszelf voortdurend blijven ontwikkelen en bijdragen aan de ontwikkeling van elkaar en onze klanten. Dat vinden wij belangrijk. Dit begint door kwetsbaar durven zijn, goed te luisteren en door gerichte vragen te stellen. We dagen onszelf elke dag uit, omarmen innovatie en gaan iedere dag op zoek naar hoe we samen iets beter, sneller of slimmer kunnen.

Doorgroeien

Groei is jezelf ontwikkelen. Je kunt groeien door dingen mee te maken aan de hand van ervaringen. Of door te leren en zo beter te worden in wat je doet.
Wij vinden het belangrijk dat je doorgroeit en jezelf ontwikkeld. Groeien doen we samen.

Onze trainer Chris Murphy aan het woord

Kernwaarde 3

Ga voor verbinding.

We doen er alles aan om mensen zich gezien en gehoord te laten voelen. Van daaruit ontstaan betekenisvolle relaties en kunnen we in verbinding verder groeien. We staan dus open voor iedereen, denken voortdurend in de win- win en streven ernaar het water te laten stijgen voor álle schepen.

Ga voor verbinding