Een nieuwe generatie leiders

Gedurende een half jaar heeft een groep van onze meest getalenteerde medewerkers deelgenomen aan het leadershiptraject. In dit traject leerden een team van 7 medewerkers alle ins & outs van goed leiderschap en hoe dit in de praktijk toe te passen.

Tijdens de training liepen de gemoederen soms hoog op. Tijdens dit traject werden medewerkers met zichzelf geconfronteerd in slechtnieuwsgesprekken, werden klassikaal rollenspellen gedaan en werd een behoorlijke hoeveelheid zelfstudie gevraagd.

En toen kwam corona …

En alsof de training an sich al niet intens genoeg was kwam daar ook nog de coronacrisis om de hoek kijken. Hierdoor moest plotseling halverwege het traject de keuze worden gemaakt om de klassikale lessen op een andere manier in te vullen.

Onze helden Chris en Jeroen

Gelukkig zijn Chris en Jeroen, onze helden van ContactCare Academy, niet voor één gat te vangen. Binnen de korst mogelijke tijd hebben zij de klassikale lessen gedigitaliseerd en online classrooms geïntroduceerd om deze voort te zetten. Praktijklessen zaten er jammer genoeg even niet in. Toen het virus zich in iets rustiger vaarwater begaf konden de klassikale lessen gelukkig weer worden hervat.

“Ik zie enorm veel unlocked potential in de vorm van persoonlijke groei bij dit team. Dit is waar we het voor doen!”

 Jasper Meerding, CEO van ContactCare

De presentatie

Gisteren tijdens de laatste dag, namen onze talenten ons managementteam mee in een presentatie over hun reis naar leiderschap. Dit was niet alleen zeer waardevol en leerzaam voor onze cursisten, maar ook zeer zeker voor onze organisatie. Het gaf ons inzage in de visie op leiderschap van de deelnemers en hoe wij onze organisatie nóg sterker maken.

Hierna sloten wij dit intensieve traject af met een glaasje champagne (op 1,5 meter natuurlijk!) en namen de deelnemers hun welverdiende certificaat in ontvangst.

Chapeau nieuwe leiders voor deze topprestatie! En dank team Academy voor het begeleiden van dit fantastische traject. Op naar de volgende lichting leiders van de toekomst!

Onze nieuwe leiders! Nogmaals gefeliciteerd!
Arrow down
stephanie

Stephanie

Amber

Amber

Badreddine

Badreddine

madeline

Madeline

miriam

Miriam

steve

Steve

Ben jij nu enthousiast en nieuwsgierig geworden én op zoek naar een baan? Kijk dan snel naar onze openstaande vacatures of er iets voor jou bij zit. En wie weet sta jij over een paar maanden met een certificaat in je handen 🎉.