Trainee Teamleider

Amersfoort CS } min 24 uur p/w v.a. 2100 p/m

v.a. €2100 p/m

N

Je leidt, begeleidt en traint een team van zo’n 20 klantenservice medewerkers.  

N

Je verzorgt dagelijks de rapportages en je coördineert de bezetting van het team. 

N

Je heb direct contact met de klant.

N

Je volgt trainingen om door te groeien.

Teamleider weekend
Wil jij mensen echt verder helpen? Als Trainee Teamleider ben jij als ware klantexpert het gezicht een aanspreekpunt op de werkvloer. Een belangrijke functie waarin jij je volledig kan ontwikkelen tot Teamleider.

Voor een Trainee Teamleider betekent de vloer aansturen dat je over alle teams heen kennis hebt van projecten (basis-kennis minimaal). Je krijgt als kerntaak het letten op en positief beïnvloeden van de zes eerste indicatoren en zorg dragen dat deze binnen de gestelde doelstellingen performen. Wat we in praktijk zullen doen is kijken hoe de shifts die je als supervisor hebt gedraaid zijn verlopen en welke acties jij hebt ondernomen om deze zo goed mogelijk te laten verlopen en de maximaal haalbare resultaten te boeken. Als Trainee Teamleider ben je een voorbeeld en heb je een voorbeeldrol. Een goede Trainee Teamleider laat daarom het juiste gedrag zien. Hier gelden alle te verwachten gedragingen die je van een professional kunt verwachten.

Jouw taken & verantwoordelijkheden.

 • Traffic
 • Meewerkend voorman
 • Werkzaamheden als Klantexpert senior met de daarbijbehorende KPI’s
 • De QM team beoordelen
 • Vragen beantwoorden in teams
 • Opvallen heden binnen scripts kenbaar maken
 • Opvangen van signalen van medewerkers en deze actief rapporteren aan de teamleider
 • Urencontrole
 • Affectations aanpassen op rooster + drukte gedurende dag (traffick)

Hierin herken jij jezelf

N
Een minimaal aantoonbaar MBO niveau 4 werk- en denkniveau
N
Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
N
Je bent een superheld in het opzoeken van info, daarnaast kun je typen als een pro
N

Je neemt initiatief, denkt in oplossingen en je kunt goed organiseren.

N
Je bent zelfstandig en gemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan!

Jouw contract

5

Startsalaris vanaf €2100,00 euro bruto per maand* o.b.v. 40 uur per week (*Vanaf 21 jaar).

5

Je werkt minimaal 24 uur per week en je bent (afhankelijk van je project) flexibel inzetbaar tussen de volgende openingstijden: ma t/m vrij 8:00-22:00 uur en zat t/m zo 6:00 – 01:00 uur.

5
8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
5

Tegemoetkoming in de reiskosten vanaf 10km, bij het openbaar vervoer volledig reisvergoeding.

5

Oudedagsvergoeding middels BrightPensioen!

Dit vind jij ook belangrijk

N
Doorgroeimogelijkheden: je start vanaf dag 1 met een persoonlijk ontwikkeltraject en krijgt een opleiding aangeboden om je door te ontwikkelen tot Teamleider.
N
Zomerfeestjes, winterfeestjes, feestcommissies, vrijmibo’s en uitjes. We hebben een feestcommissie die geen gelegenheid onbenut laat!
N
2x per jaar een volledig verzorgd uitje met je team
N

Een prachtige spiksplinternieuwe werkplek met een gezellig werkcafe.

N

Extra vakantiedagen (20 wettelijk 5 bovenwettelijk).

N

Een goed te bereiken werkplek op Amersfoort centraal

Het sollicitatieproces

Slide om het gehele proces te bekijken. Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan nu!

Veelgestelde vragen

De onboardingstraining

We trappen jouw carrière binnen het klantcontact af met de basis: hoe verloopt een gesprek met de klant, wat zeg je wel en wat zeg je niet. Ook kijken we tijdens de onboarding naar de drijfveren van de klant, duiken we het menselijke brein in en leren we je goed om te gaan met weerstands-gesprekken.
Daarna duiken we de diepte in, door de systemen waarmee je gaat werken goed met je door te nemen en te zorgen dat je vol vertrouwen jouw eerste belletje kunt afhandelen.
Natuurlijk is er tijdens deze kantoordagen een heerlijk verzorgde lunch.

Wanneer kan ik doorgroeien?

Of je nu net begonnen bent met werken of al even aan de weg timmert, de kans is groot dat je wilt doorgroeien en ontwikkelen op en in je werk.

Gedurende het eerste jaar leren we jou de fijne kneepjes van het vak. Als je dit afgerond hebt ben jij een echte expert.

Doorgroeien betekent niet alleen ‘hogerop komen’. Je kunt ook bepaalde competenties ontwikkelen of nieuwe vaardigheden aanleren. Via de Academy bieden wij cursussen en opleidingen aan. Natuurlijk moet iedereen de basiscursus doen. Toch geven we jou zelf de vrijheid om nog meer cursussen naast je werk te doen. Op die manier werk je aan je eigen ontwikkeling.

Hoe zit het met vakantiegeld en vakantiedagen?

Maandelijks wordt 8% vakantiegeld uitbetaald. Dit zit dus verwerkt in jouw salaris. Hier bovenop krijg je nog een extra uitbetaalde vakantietoelage (20 wettelijk, 5 bovenwettelijk

Hoe werken jullie tijdens de coronacrisis?

ContactCare vindt de gezondheid van jou en jouw naasten erg belangrijk en volgt daarom de adviezen van het RIVM.

 • Je start met een klassikale welkomsttraining en werkt in de eerste 4 weken conform je werkrooster op kantoor. Zo zorgen we er toch voor dat je voelt hoe leuk het is om bij ons te werken!
 • Op basis van jouw performance kan je na de inwerkperiode ‘hybride’werken waarbij wij maximaal 60% van onze arbeidsuren thuis kunnen werken.

Een leven lang leren op de ContactCare Academy

In de eerste maand leren wij jou hoe je voor elk bedrijf in Nederland de telefoon netjes op kunt nemen en het beste Klantenservice kan verlenen. Je krijgt verschillende trainingen in gesprekstechnieken. Je leert hoe je omgaat met lastige klanten, hoe je de leiding neemt in het gesprek en hoe je klanten met goed een gevoel op kunt laten hangen.
Onontbeerlijke skills, die jij je hele leven kan toepassen. Alles start met een goed gesprek, toch?
Vanaf dag 1 krijg jij betaald voor alle klassikale trainingen en projectgerelateerde e-learnings die jij d.m.v. zelfstudie volgt. Je bent de eerste week fulltime beschikbaar voor online training van maandag tot en met vrijdag. De 3 trainingsweken daarna werk je op de door jouw gekozen contracturen volgens het rooster. Daarna stem je met jouw leidinggevende je inzet en ontwikkeling verder af. Ook blijf je je ontwikkelen in onze eigen Academy. Het doel van onze eigen Academy is om jouw talent te laten ontplooien tot haar maximale potentie. Zo kan jij naar verschillende rollen doorgroeien op onze diverse projecten en locaties bij onze klanten.
Geslaagd
Sanne
Head of people

Meer informatie? Plan een call.

Plan een afspraak in mijn agenda voor een oriënterend gesprek van ongeveer 15 minuten.

Tijdens ons gesprek ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Je zult binnen dit gesprek vragen kunnen stellen over de vacture. Kies een tijdstip dan neem ik contact met je op.