10 jaar ContactCare

ma,feb 2019

Wie jarig is, trakteert!

Zaterdag 30 november 2019 vierden wij ons 10 jarig bestaan. Helemaal in stijl met een knaller van een feest! Het werd een onvergetelijke avond in het thema Cocktail Chic met toeters, bellen, heel veel confetti en nóg meer bubbels! We werden ontvangen met champagne en taart bij binnenkomst, gevolgd door heerlijke hapjes en drankjes.

De afgelopen 10 jaar heeft ContactCare zich vooral via de telefoon laten horen, maar deze avond hebben wij ontdekt meer met dit talent te kunnen. Zo bleek dat onze medewerkers ook fantastisch kunnen zingen op het karaoke podium! Niet voor niets worden onze stemmen dagelijks getraind en dat was euhm… goed te horen.  Jasper liet deze kans niet liggen en heeft laten horen dat hij, naast speechen, een aardige show weg kan geven. In zijn jubileumtoespraak benadrukte hij zich vooral trots en dankbaar te voelen om dit moment met al deze collega’s te mogen delen. ContactCare is nog lang niet uitgegroeid; de toekomst heeft nog veel voor ons in petto!

Graag bedanken wij iedereen die aanwezig was op deze avond: onze relaties, oud-collega’s en huidige collega’s. Zonder jullie zou het bereiken van deze mijlpaal niet mogelijk zijn geweest! 

First Class, bedankt voor de geweldige service en gastvrijheid. Natuurlijk willen wij ook de sponsoren bedanken voor hun bijdrage aan de goodiebag.

Samen bouwen, samen groeien en samen successen vieren. Op naar de volgende 10 jaar!