Sophie blijft!

Vorige week heeft onze online marketeer Sophie haar Growth Hacking certificaat in ontvangst genomen. Van harte gefeliciteerd Sophie!

Traineeship afgerond

Sinds oktober heeft Sophie een zes maanden durende Growth Hacking traineeshop bij ons gelopen. Ze volgde haar traineeshop aan ‘The Talent Institute’. Dit is een organisatie dat jonge talenten matcht aan bedrijven. Hierbij kijken zij naar de persoonlijke match. Bij ContactCare vinden wij het heel belangrijk om mensen een kans te geven, ze te laten ontwikkelen. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe talenten en visies. Dit is 1 van de redenen waarom we hieraan hebben mee gedaan.

Sophie heeft aan de kunstacademie gestudeerd, maar wilde graag kennis opdoen en zich verdiepen in de (online) marketingwereld. Het is nog nogal een stap van kunstacademie naar growth hacken. Toch heeft Sophie in deze zes maanden zoveel geleerd dat we haar maar al te graag opnemen in onze organisatie. Ze is, naar eigen zeggen, echter nog lang niet uitgeleerd. Ze wil een leven lang leren binnen ContactCare en haar skillset nog beter maken.

“Ik ben heel blij dat ik bij ContactCare ben geplaatst. Normaal gesproken had ik mezelf binnen een heel andere branche gezien, maar ik krijg binnen dit bedrijf de gelegenheid creatief bezig te zijn en niet alleen een growth hacken. ContactCare geeft mij heel erg de kans en vrijheid om mezelf te ontwikkelen én ontdekken waar mijn interesses liggen. Ik ben erg enthousiast dat ik een vast onderdeel wordt van het marketing team! Ik blijf! Yes! Blij!

Sophie du Bois | Online marketeer bij ContactCare

De liefde is wederzijds

Je leest het al goed. Sophie blijft. Wij willen graag hebben en zij ons. De liefde is nog steeds wederzijds. We geven haar graag de kans om nog meer te leren en zich nog verder te ontwikkelen. We bedanken ook The Talent Institute voor al jullie mooie talent.

P.S. ContactCare gaat het marketing-roer nogal omgooien. Daar hoor je binnenkort meer over.