Maak alvast kennis met onze collega’s

Je toekomstige collega’s vertellen graag hoe het is om bij ons te werken. Wat hun uitdagingen zijn en wat hun werk leuk maakt. En hoe ze zich ontwikkelen of doorgroeien. Zo kun je alvast met ons kennismaken. Lees hier hun verhalen.

“ContactCare geeft mij de kans en de vrijheid om mezelf te ontwikkelen”

Sinds oktober heeft Sophie heeft een 6 maanden durende Growth Hacking traineeship bij ons gelopen. Ze volgde haar traineeship aan ‘The Talent Institute’. Dit is een organisatie dat jonge talenten matcht aan bedrijven.

Onze klantexperts aan het woord

Jorick Serto,
Marketing- & strategy manager


ContactCare heeft mij laten zien dat de klantcontact toch echt een vak is. Het vergt veel kennis en ervaring om het goed te doen. Gelukkig biedt de organisatie de handvatten om snel de kwaliteiten aan te leren die je nodig hebt.

Sanne van Es,
HR manager ContactCare


Wij zijn op zoek naar medewerkers die onze kernwaarden net zo belangrijk vinden als wij.

Sophie du bois,
Creative Growth hacker


ContactCare geeft mij heel erg de kans en vrijheid om mezelf te ontwikkelen en ontdekken waar mijn interesses liggen. Ik ben dan ook heel enthousiast dat ik een vast onderdeel ben van het marketing team!

Joey,
Klantcontactmedewerkers team Simpel


“Een essentieel en noemenswaardig onderdeel van ContactCare zijn de mensen”

Svenja,
Klantcontactmedewerker


Dankzij deze kans ben ik weer gemotiveerd om meer te groeien. Er is niet alleen geluisterd naar mijn ontevredenheid, er is ook echt wat mee gedaan.

Een goed gesprek met klantenservicemedewerker Svenja

Ik ben weer gemotiveerd om te groeien! Svenja werkt sinds 2017 bij ons als klantenservice medewerker in het Multi Client team. In de afgelopen jaren heeft ze veel ervaring en kennis opgedaan en is zij ook enorm gegroeid. Toch merkte ze dat ze behoefte kreeg aan meer uitdaging binnen haar werkzaamheden. Onlangs volgde Svenja verschillende cursussen in schrijfvaardigheid op onze ContactCare Academy.