Wil jij aan het werk bij de leukste klantcontactfamilie van Nederland? Bekijk welke vacatures we hebben en wie weet zien we je binnenkort in ons prachtige kantoor op Amersfoort Centraal.

Vacatures

Klantenservicemedewerker Simpel

Amersfoort CS } 20 – 40 uur
12,55 p/u*

Klantenservicemedewerker flexibel rooster

Amersfoort CS } 16 – 40 uur
12,55 p/u*

Klantenservicemedewerker Thuiswerken

Thuiswerken } 16 – 40 uur
12,55 p/u*

Zo veel méér dan een klantcontactcenter

Werkgeluk staat bij ons op nummer 1. We houden van blije mensen. En van werkplekken waar iedereen zich op zijn gemakt voelt. Iemands gevoel hoor je regelrecht door de telefoon heen. Werkgeluk draagt daarom direct bij aan onze kwaliteit van dienstverlening. Om dit werkgeluk te voeden richten wij ons op de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Geen bijbaan, maar een loopbaan. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke- en professionele ontwikkeling. We zoeken naar ieders onontdekte potentieel. We investeren in onze mensen door hen op te leiden en hun doorgroei zowel intern- als extern actief te stimuleren.

Mensen echt verder helpen. Elkaar écht zien en écht horen staat voortdurend centraal in ons werkgeverschap, dienstverlening en vormt de drijfveer van onze innovatiedrift.

Onze collega’s

Brian

“Het leukste aan Multiclient is dat het afwisselend werk is. Je hebt veel verschillende en diverse klanten en elke klant kan je met een ander probleem verder helpen. De gesprekken zijn nooit hetzelfde.”

Angharad

“Het leukste vind ik om mensen verder te helpen. Zowel in klantenservice als je collega’s. Ik denk dat ik daar het meeste kracht uithaal.”

Robin

“Veel werknemers nu in hogere functies zijn ooit begonnen als agent en zijn dus allemaal doorgegroeid naar andere functies binnen het bedrijf.”

Werken voor toffe merken

Een cultuur van verbinding

Binnen ContactCare zijn wij primair gericht op een ander. Daarom hebben wij oog voor elkaar, zoeken altijd de verbinding en inspireren elkaar om er het meeste uit te halen. We staan dan ook open voor iedereen in al zijn kleuren en geuren. We helpen elkaar en willen samen verder groeien.

N

Wees echt

N

Ontwikkel jezelf iedere dag

N

Ga voor verbinding

Ervaren medewerkers op locatie
Meer informatie in ons informatiepakket

Lees meer over het sollicitatieproces en waarom ContactCare echt een plek is waar jij je thuis kunt voelen.

N

Sollicitatieprocedure

N

Werkgeluk

N

Leren en doorgroeien

N

Onze waarden

Ervaren medewerkers op locatie