Maak kennis met Patricia

Nieuw jaar, nieuwe collega’s en zo ook ons nieuwste lid: Patricia. 

Op vier januari 2021 is zij gestart bij ContactCare als teamleider. Een iets wat gekke start, want ook dit jaar werkt ContactCare nog volledig vanuit huis. Maar ondanks de fysieke afstand heeft ze al één op één kennis mogen maken met het hele team en heeft ze ook al haar eerst digitale ContactCare borrel erop zitten. Wij weten inmiddels alles van haar, wie zij is, waar ze ultiem happy van wordt en hoe haar functie bij ContactCare eruit ziet… En dit alles delen wij ook graag met jou!

“Ik zie het leven meestal van de zonnige kant en probeer altijd in oplossingen te denken.”

Patricia | Teamleider bij ContactCare

Wie is Patricia?

Het mooie Amersfoort is inmiddels al 14 jaar mijn thuisbasis. Hier woont ook mijn zus met mijn nichtje en neefje. Ik ben opgegroeid in Harderwijk en vervolgens naar Utrecht verhuisd voor mijn studie arbeids- en organisatiepsychologie. Verder ben ik het type waarbij het glas altijd halfvol is. Ik zie het leven meestal van de zonnige kant en probeer altijd in oplossingen te denken. Dat geldt voor zowel werk als privé. Vrienden zoeken mij op voor een goed gesprek, een kritische noot, maar ook zeker om samen te lachen. Mijn humor gebruik ik vaak om de scherpe randjes eraf te halen.

Waar word je blij van?

In mijn vrije tijd spring ik graag op de mountainbike om een MTB-baan te rijden of gewoon een stuk langs de Eem te fietsen. Ook vind ik het heerlijk om een stuk te wandelen, het liefst in een mooi oud stadscentrum of lekker in de natuur. Een avondje met vrienden thuis om de eettafel waarbij ik uitgebreid kook voor iedereen is iets wat ik heel graag doe, daar word ik ook echt heel blij van.

“Mijn ambitie is om van het Multiclient team het paradepaardje te maken binnen ContactCare. Dat het optimaal draait en presteert. Én dat dit het leukste team wordt om bij te werken.”

Hoe omschrijf je jouw functie bij ContactCare?

Op dus 4 janauri ben ik gestart bij ContactCare als teamleider Multiclient. Wat ik belangrijk vind binnen een team is betrokkenheid, zowel vanuit het management als vanuit het team. Door mensen te coachen op hun persoonlijke ontwikkeling breng ik graag de potenties van het team in kaart. Uiteindelijk is een zelfsturend team mijn ideaal waar iedereen volledig tot recht komt en het gevoel heeft iets bij te dragen. Dat is trouwens ook iets waar ik heel erg blij van wordt, zowel de weg er naartoe als het bereiken van. Mijn kracht zit in het stukje aandacht voor mensen en luisteren waardoor ik een spiegel kan voorhouden en op deze manier mensen help bij hun zelfreflectie. Ik zet graag mijn team op een podium, zelf ben ik daar minder comfortabel maar daag mezelf wel uit dit aan te gaan. Mijn ambitie is om van het Multiclient team het paradepaardje te maken binnen ContactCare, dat het optimaal draait en presteert en dat dit het leukste team wordt om bij te werken.