HR Manager

Station Amersfoort CS

32-40 uur per week

Bij ContactCare hebben we grote ambities. We zijn bezig met groei en structuurverbetering.

Om dit te bereiken zijn wij bezig met een spin-off strategie. Dit houdt in dat onze organisatie opgesplitst zal worden in 4 losstaande BV’s. Kort gezegd worden wij een ‘Group’. Deze zal bestaan uit een detacheringstak, een academy, een IT & consultancy bedrijf en het reeds bestaande contact center. Dit doen we met oog voor de medewerker, de klant én de eindklant. In deze driehoek is de rol van HR cruciaal! Ben jij klaar voor een volgende stap?

Solliciteer op deze functie

Vragen

Met plezier staan we je te woord. Neem contact met ons op!

Lianne Zijlstra
Recruiter

Meer informatie

Wij zoeken in een HR Manager die stevig genoeg is om een rol te spelen in het MT en ook aanspreekpunt voor de HR Afdeling kan zijn (recruiter en office manager). Tegelijkertijd sta je ook nog met je voeten in de modder en pak je administratieve zaken op, dus een brede HR achtergrond is een must. We zijn al een heel eind met de implementatie van AFAS waarmee we zoveel mogelijk HR processen automatiseren, dus dat scheelt straks een hele hoop brieven en contracten tikken.

De HR Manager heeft een strategische focus en denkt mee in het opstellen en behalen van de organisatiedoelstellingen. Dit doe jij niet alleen door naar binnen te kijken, maar vooral ook door uit te zoomen en te zien wat er speelt in onze omgeving. Dit houdt in dat je samen met het MT strategische beslissingen neemt en vanuit jouw HR visie een bijdrage levert aan het succes van de organisatie.

Jij zal binnen het managementteam waarde toevoegen vanuit jouw kennis van wet- en regelgeving ( arbeidsrecht). Daarnaast kun je bruikbare conclusies trekken uit HR Analytics via AFAS.

Ook ben jij -dankzij jouw organisatiesensitiviteit- een gesprekspartner voor iedereen in de organisatie. Met jouw coaching- en adviesvaardigheden help jij de leidinggevenden om zo optimaal mogelijk hun team aan te sturen.

Binnen ContactCare staan we nooit stil en proberen we onszelf constant uit te dagen.
Dit zorgt ervoor dat de veranderingen en verwachtingen van klanten en collega’s ook continu veranderen.

Als HR Manager zie je mogelijkheden om het verloop en het ziekteverzuim tot een minimum te beperken en medewerkers aan ContactCare te binden door je bijdrage te leveren aan de medewerkertevredenheid. Alle processen en policies richt je hier dan ook op in en jaarlijks bepaal je de HR strategie en welke HR projecten opgepakt moeten worden om het verschil te blijven maken.

  • Een uitdagende en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen ideeën, zeggen en verantwoordelijkheid
  • Een dienstverband van minimaal 32 uur per week
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 KM)
  • Centrale locatie, aan het centraal station van Amersfoort
  • Laptop en telefoon van de zaak
  • €4.000 - €5.800 o.b.v. fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding & werkervaring)
   • Je wordt er blij van om mensen een stap verder te brengen, hun potentie te ontdekken
   • Je durft vooruit te kijken en op MT level mee te denken en te challengen vanuit jouw HR visie
   • Ervaring of affiniteit met het aansturen van (HR) collega’s
   • Je begrijpt de business en hebt helicopter-view
   • Je hebt een enthousiaste, leergierige, empathische persoonlijkheid
   • Deze business gaat snel dus je bent elke dag bezig met de volgende stappen, je bent dus ook flexibel
   • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en beschikt en over minimaal 6 jaar relevante kennis en werkervaring (en veel HR basiskennis), het liefst verdeeld over twee tot drie verschillende organisaties
   • Je hebt analytisch vermogen en AFAS kennis heeft een grote voorkeur
   • Dit is een interessante functie voor een stevige HR Business Partner die de stap naar HR management wil maken of iemand die hierin al ervaring heeft, maar het niet erg vindt ook de HR operatie op te pakken.

Binnen jouw functie praat je met alle verschillende onderdelen binnen de groep. Je weegt belangen af en hebt oog voor het grotere plaatje. Met jouw werkzaamheden maak jij het verschil en til je de onderdelen in de groep naar een hoger niveau. Projecten realiseer je soms alleen, soms met een team van 1 of meer collega’s. Ondertussen loopt er af en toe een collega bij jullie binnen die je expertise nodig heeft of een nieuwe workflow-verbetering tegen je aan wil “hangen” om te checken of jij dat ook een goed idee vindt.

Kortom: dankzij jouw AFAS skills en goede ideeën draaien de processen in de organisatie op een ISO waardige wijze, als een zonnetje en kunnen we beter plannen, sneller groeien en hebben collega’s en klanten realtime inzicht in de voortgang van hun projecten via de BI tools.

Solliciteer op deze functie
Deel deze pagina

Andere relevante vacatures

Senior teammanager inbound

40 uur per week
Amersfoort CS

Jouw merken

Mijn verhaal:Teamleider Charlotte

“Het leuke aan mijn baan is het contact met mijn team, de veelzijdigheid en het snelle schakelen met verschillende afdelingen

Lees mijn verhaal