Even voorstellen

Hallo beste lezers!
Welkom op de blog. Voordat ik alle leuke, grappige en serieuze verhalen met jullie zal delen wil ik mijzelf eerst even voorstellen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Hande. Momenteel werk ik 7 maanden bij ContactCare. In mijn blog geef ik je een kijkje in mijn leven en wil ik je vertellen hoe ik bij ContactCare terecht ben gekomen. Ik ben 26 jaar en ik heb een Turkse achtergrond. Voordat ik begon bij ContactCare was ik 10 jaar werkzaam bij Lidl als winkelmedewerker. Ondertussen studeerde ik aan de Hogeschool Amsterdam en hier heb ik de opleiding Commerciële Economie afgerond.

Mijn langetermijnmissie is om uiteindelijk iets voor mezelf te beginnen. Voordat ik ondernemer word is het mijn wens om te werken in een functie waarin ik word uitgedaagd en waarin ik de ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen. Na een lange zoektocht naar een baan als Marketing Medewerker heb ik ervoor gekozen om het roer om te gooien. Destijds was ik zwanger en vond ik het ook belangrijk om naast het werken genoeg vrije tijd over te houden voor mijn baby.

Nadat ik was bevallen van Melih, nu bijna een jaar oud, kwam ik ContactCare tegen op Indeed. De vacature sprak mij meteen aan. ContactCare biedt doorgroeimogelijkheden en flexible uren voor werknemers zoals ik. Als kersverse moeder was het voor mij zoeken naar een goede balans tussen het zijn van een betrokken moeder en een goed verloop van de inwerkperiode bij ContactCare. Het vinden van die balans was wel een zware klus. Gelukkig heb ik mijn balans en ritme kunnen vinden. Wat enorm helpt is dat Melik het hartstikke goed doet.

Ik kan mezelf dus een ambitieuze en hardwerkende moeder noemen die op weg is naar een succesvolle ondernemer.

Wat mij uniek maakt

Gelukkig is iedereen uniek en niemand hetzelfde. ‘Hmm, wat maakt mij nou uniek?’.
Wat bij mij uitblinkt is dat ik een ware doorzetter ben en dat ik positief ben ingesteld! Een klein voorbeeld: wanneer ik een tegenslag meemaak, zet ik dit om in een leermoment. Guess what? De volgende keer dat ik een soortgelijke ‘nare’ situatie mee maak zal ik er beter mee om kunnen gaan. Een tegenslag maakt mij sterker.

Voor nu wil ik je niet te veel spammen met mijn leven, want ik kan zo een boek schrijven. Wat ik je nog wel wil mee geven is dat ik in het vervolg meer inhoudelijk zal ingaan op verschillende onderwerpen over wat ik dagelijks mee maak op de werkvloer. Stay tuned, want er zullen nog vele leuke verhalen volgen!

Nu de corona maatregelen zijn versoepeld, zou ik zeggen geniet als voorheen, maar let wel goed op je gezondheid!

Hi, ik ben Hande

Welkom op mijn blog. Hier geef ik jullie een kijkje in mijn leven als medewerker bij ContactCare en deel ik al mijn ervaringen en momenten met jullie. Naast dat ik blog ben ik ook nog moeder en klantenservice medewerker.

Volg ons op social media

Hi, ik ben Hande

Welkom op mijn blog. Hier geef ik jullie een kijkje in mijn leven als medewerker bij ContactCare en deel ik al mijn ervaringen en momenten met jullie. Naast dat ik blog ben ik ook nog moeder en klantenservice medewerker.

Volg ons op social media

Mijn blog.

Terugblik 2020

Terugblik 2020

Terugblik 2020 2020, wat was dat een bewogen jaar. Ik zal jullie meenemen in hoe ik het jaar heb ervaren. Oud en nieuw 2019...

Lees meer