Klantenservice zorgvervoer

Amersfoort CS } 16 tot 40 uur p/w 12,55 p/u*

€12,55 p/u*

N

Je verricht administratieve handelingen.

N

Je voert korte en efficiënte gesprekken per telefoon.

N

Je plant de ritten van en naar de zorgverlener in.

Klantenservice medewerker

Voor onze nieuwe klant zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers die graag een ander helpen. Wil jij bijdragen aan het zorgvervoer in Nederland? Als klantenservicemedewerker bij ContactCare voor dit nieuwe
project ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen die vervoer nodig
hebben van en naar een zorgverlener. Je bent empathisch,
dienstverlenend ingesteld en je werkt graag nauwkeurig. Daarnaast ben je geduldig, positief ingesteld en zorg je ervoor dat de klant met een glimlach ophangt. Ook vind je het belangrijk om maatschappelijk je steentje bij te dragen.

De werktijden van dit project zijn op maandag t/m zaterdag tussen 08:00 – 18:00 uur. Binnen deze tijden zorg je voor het vervoer van de beller van en naar zijn zorgverlener/ziekenhuis.

Hierin herken jij jezelf

N

Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau

N

Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

N

Je bent een held in het opzoeken van informatie, ook kun je typen als een pro.

N

Je bent zelfstandig en gemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan!

Jouw contract

5

Salaris €12,55 per uur* (*Vanaf 21 jaar).

5

Werktijden van ma t/m za 08.00 – 18:00 uur

5

Tegemoetkoming in de reiskosten vanaf 10km.

5

Oudedagsvergoeding middels BrightPensioen!

5

8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen dat maandelijks wordt uitbetaald.

5

Je werkt 16-40 uur per week

Dit vind jij ook belangrijk

N

Doorgroeimogelijkheden: je start vanaf dag 1 met een persoonlijk ontwikkeltraject. Onze Academy zorgt ervoor dat je elke dag een stapje beter wordt. 

N

Zomerfeestjes, winterfeestjes, feestcommissies, vrijmibo’s en uitjes.

N

Een prachtige spiksplinternieuwe werkplek met een gezellig werkcafe.

N

Extra uitbetaalde vakantietoelage (20 wettelijk 5 bovenwettelijk)

N

Een goed te bereiken werkplek op Amersfoort centraal

N
Als jij een nieuwe collega aandraagt, en deze is door zijn/haar proeftijd, krijgen zowel jij als die nieuwe collega €250,- bruto per persoon.

Het sollicitatieproces

Slide om het gehele proces te bekijken. Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan nu!

Veelgestelde vragen

De onboardingstraining

We trappen jouw carrière binnen het klantcontact af met de basis: hoe verloopt een gesprek met de klant, wat zeg je wel en wat zeg je niet. Ook kijken we tijdens de onboarding naar de drijfveren van de klant, duiken we het menselijke brein in en leren we je goed om te gaan met weerstands-gesprekken.
Daarna duiken we de diepte in, door de systemen waarmee je gaat werken goed met je door te nemen en te zorgen dat je vol vertrouwen jouw eerste belletje kunt afhandelen.
Natuurlijk is er tijdens deze kantoordagen een heerlijk verzorgde lunch. 

Kan ik ook vaste uren werken?

Als je vaste uren wil werken solliciteer je via onze vacature 24-40 uur solliciteren. Hierbij is de voorwaarde dat je minimaal 24 uur per week werkt.

Kan ik mijzelf flexibel indelen?

Elke 3 weken kun jij jouw beschikbaarheid opgeven. Op basis van het gene dat je hier invult gaan wij met de planning aan de slag. Behoorlijk flexibel dus, maar wel 3 weken van tevoren.

Wanneer kan ik doorgroeien?

Of je nu net begonnen bent met werken of al even aan de weg timmert, de kans is groot dat je wilt doorgroeien en ontwikkelen op en in je werk.

Gedurende het eerste jaar leren we jou de fijne kneepjes van het vak. Als je dit afgerond hebt ben jij een echte expert.

Doorgroeien betekent niet alleen ‘hogerop komen’. Je kunt ook bepaalde competenties ontwikkelen of nieuwe vaardigheden aanleren. Via de Academy bieden wij cursussen en opleidingen aan. Natuurlijk moet iedereen de basiscursus doen. Toch geven we jou zelf de vrijheid om nog meer cursussen naast je werk te doen. Op die manier werk je aan je eigen ontwikkeling.

Hoe zit het met vakantiegeld en vakantiedagen?

Maandelijks wordt 8% vakantiegeld uitbetaald. Dit zit dus verwerkt in jouw salaris. Hier bovenop krijg je nog een extra uitbetaalde vakantietoelage (20 wettelijk, 5 bovenwettelijk

Hoe werken jullie tijdens de coronacrisis?

ContactCare vindt de gezondheid van jou en jouw naasten erg belangrijk en volgt daarom de adviezen van het RIVM.

  • Je start met een klassikale welkomsttraining en werkt in de eerste 4 weken conform je werkrooster op kantoor. Zo zorgen we er toch voor dat je voelt hoe leuk het is om bij ons te werken!
  • Op basis van jouw performance kan je na de inwerkperiode ‘hybride’werken waarbij wij maximaal 60% van onze arbeidsuren thuis kunnen werken.

Klaar voor de start met ContactCare Academy

In de eerste maand leren wij jou hoe je voor elk bedrijf in Nederland de telefoon netjes op kunt nemen en het beste Klantenservice kan verlenen. Je krijgt verschillende trainingen in gesprekstechnieken. Je leert hoe je omgaat met lastige klanten, hoe je de leiding neemt in het gesprek en hoe je klanten met een goed gevoel op kunt laten hangen.
Onontbeerlijke skills die jij je hele leven kan toepassen. Alles start met een goed gesprek, toch?
Vanaf dag 1 krijg jij betaalt voor alle klassikale trainingen en projectgerelateerde e-learnings die jij d.m.v. zelfstudie volgt.

N
Je bent de eerste week fulltime beschikbaar voor training op kantoor van maandag tot en met vrijdag. De 3 trainingsweken daarna werk je op de door jouw gekozen contracturen volgens het rooster.
N

In maand 4 word jij getoetst op je vaardigheden en ontvang jij het erkende KlantenServiceFederatie branchecertificaat.

N

Na 7 maanden kun jij promotie maken naar Medior Klantexpert

N
Het doel van onze eigen Academy is om jouw talent te laten ontplooien tot haar maximale potentie. Zo kan jij naar verschillende rollen doorgroeien op onze diverse projecten en locaties bij onze klanten.
Klantenservice Medewerker Linda
Sanne
Head of people

Meer informatie? Plan een call.

Plan een afspraak in mijn agenda voor een oriënterend gesprek van ongeveer 15 minuten.

Tijdens ons gesprek ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Je zult binnen dit gesprek vragen kunnen stellen over de vacture. Kies een tijdstip dan neem ik contact met je op.