Klantenservice medewerker Digihulplijn

Amersfoort CS } Min. 24 uur per week } Min. MBO
Wil jij mensen echt verder helpen? Als medewerker klantenservice maken wij van jou een ware klantexpert die mensen begeleidt in het oplossen van hun problemen. Met jouw positieve houding ben jij razendsnel in het helpen van de klant.  

Werken voor de Digihulplijn

 

Het doel van de Digihulplijn is om mensen met digitale vragen verder te helpen zodat iedereen online kan meedoen. In Nederland zijn er tussen de 2 tot 4 miljoen mensen die moeite hebben om digitaal me te komen en hulp en begeleiding nodig hebben. Daarom is in juni 2020 de Digihulplijn gelanceerd in samenwerking met de Alliantie Digitaal Samenleven, VodafoneZiggo en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Als klantenservice medewerker bij ContactCare voor de Digihulplijn ben je het eerste aanspreekpunt voor mensen met een digitaal vraagstuk. De doelgroep is divers en hierbij valt te denken aan ouderen, laaggeletterden of jonge mensen die geen toegang hebben tot digitale middelen. De vragen zijn uiteenlopend en variëren: ‘Hoe kan ik mijn wachtwoord resetten?’ ‘Hoe kan ik aanspraak maken op een laptop of tablet?’ ‘Hoe kan ik een app op mijn telefoon installeren?’ Uiteraard probeer je eerst zelf de vraag te beantwoorden en anders begelid je ze naar de experts die zijn aangesloten bij de Digihulplijn, zoals het Nationaal Ouderenfonds, SeniorWeb en de openbare bibliotheken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris €12,55 per uur* Vanaf 21 jaar
 • *Het bruto uurloon is inclusief vakantiedagen en vakantietoeslag (8%).
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur per week) die maandelijks worden uitbetaald.
 • Thuiswerkmogelijkheden
 • Tegemoetkoming in de reiskosten vanaf 10km.
 • Bij het behalen van de jaardoelstellingen, ontvang jij in februari een gedeelte van de winst, omdat we graag delen.

Hierin herken jij jezelf

N

Een minimaal aantoonbaar MBO niveau 4 werk- en denkniveau. 

N

Beschikking over uitstekende digitale vaardigheden en de vaardigheid dit eenvoudig uit te leggen via de telefoon.

N

Geduld, inlevingsvermogen, vriendelijkheid om mensen te begeleiden naar een oplossing.

N

Flexibel inzetbaar binnen de openingstijden van de DigiHulplijn momenteel is dit van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 en minimaal 24 uur per week beschikbaar.

N

Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

N

Je bent zelfstandig en gemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan! 

Dit vind jij ook belangrijk

N

Doorgroeimogelijkheden: je start vanaf dag 1 met een persoonlijk ontwikkeltraject.

N
Zomerfeestjes, winterfeestjes, feestcommissies, vrijmibo’s en uitjes.
N
Uitdagend gevarieerd werk dat nooit gaat vervelen.
N
Met onze eigen Academy zorgen we ervoor dat je elke dag een stapje beter wordt.
N

Een goed te bereiken werkplek op Amersfoort centraal.

Klaar voor de start met ContactCare Academy

In de eerste maand leren wij jou hoe je voor elk bedrijf in Nederland de telefoon netjes op kunt nemen en het beste Klantenservice kan verlenen. Je krijgt verschillende trainingen in gesprekstechnieken. Je leert hoe je omgaat met lastige klanten, hoe je de leiding neemt in het gesprek en hoe je klanten met een goed een gevoel op kunt laten hangen. Onontbeerlijke skills, die jij je hele leven kan toepassen. Alles start met een goed gesprek, toch?

Het doel van onze eigen Academy is om jouw talent te laten ontplooien tot haar maximale potentie. Zo kan jij naar verschillende rollen doorgroeien op onze diverse projecten en locaties bij onze klanten.

Vanaf dag 1 krijg jij betaald voor alle klassikale trainingen en projectgerelateerde e-learnings die je volgt.

  Z
  Je bent de eerste week fulltime beschikbaar voor online training van maandag tot en met vrijdag. De 3 trainingsweken daarna werk je op de door jouw gekozen contracturen volgens het rooster.
  Z
  In maand 4 word jij getoetst op je vaardigheden en ontvang jij het erkende KlantenServiceFederatie branchecertificaat.
  Z

  Na 7 maanden maak jij promotie naar Medior Klantexpert.

  Werken tijdens de coronacrisis

  ContactCare vindt de gezondheid van jou en jouw naasten erg belangrijk en volgt daarom de adviezen van het RIVM. Tot nadere orde werkt daarom iedereen thuis. We verwachten dat jij een eigen werkplek hebt waar jij veilig thuis kan werken. Wij zullen je voorzien van een goede laptop, muis, met tas en professionele headset om thuis te kunnen werken. Je start met een klassikale welkomsttraining en werkt in de eerste 4 weken conform je werkrooster op kantoor. Zo zorgen we er toch voor dat je voelt hoe leuk het is om bij ons te werken!

  Klantenservice Medewerker Linda

  Het sollicitatieproces

  Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan nu!