Klantcontact professional

Bij klant } 32 tot 40 uur p/w 2100 – 2500 p/m

€2100 – €2500 p/m

N

Je helpt klanten verder met hun hulpvraag.

N

Je helpt bij het optimaliseren van processen.

N

Je staat klanten te woord met chat, telefonie en/of mail.

N
Je volgt trainingen om door te groeien.
Klantenservice medewerker

Als Klantcontactprofessional wordt je namens ContactCare ingezet bij de klant op locatie.

Je begint bij ons intern en werkt mee in ons klantcontactcenter en doet daar werkervaring op. Daarnaast bieden wij jou een ontwikkeltraject aan zodat je de basis onder de knie hebt. Daarna ontwikkel jij jezelf verder in een richting die jou het beste past.

Je krijgt er de kans om ervaring op te doen bij verschillende toffe bedrijven. Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur en uitdagingen. Van elke opdrachtgever leer je dus weer nieuwe dingen, wat prachtig staat op jouw CV. 

In deze functie wordt je op uitdagende projecten ingezet, waarbij je zelfstandig aan het werk gaat en werkt vanuit eigen initiatief. Jij staat klanten via de telefoon, email en chat te woord. Als klantcontactprofessional los je zowel eenvoudige als complexe cases op en help je mensen verder. In de functie klantcontactprofessional schakel jij, anders dan klantexperts, direct met onze klanten. 

Hierin herken jij jezelf

N

Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau

N

Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

N
Je geeft graag advies en gaat oplossingsgericht te werk
N

Je bent een held in het opzoeken van informatie, ook kun je typen als een pro.

N

Je bent zelfstandig en gemotiveerd om bij ons aan de slag te gaan!

Jouw contract

5

Startsalaris vanaf €2100 euro bruto per maand o.b.v. 40 uur per week 

5

8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen

5

Oudedagsvergoeding middels BrightPensioen!

5

Volledige reiskostenvergoeding voor het OV

5

Mogelijkheid tot een leaseauto

Dit vind jij ook belangrijk

N

Doorgroeimogelijkheden: je start vanaf dag 1 met een persoonlijk ontwikkeltraject. Onze Academy zorgt ervoor dat je elke dag een stapje beter wordt. 

N

Zomerfeestjes, winterfeestjes, feestcommissies, vrijmibo’s en uitjes.

N

Een prachtige spiksplinternieuwe werkplek met een gezellig werkcafe.

N

Extra vakantiedagen (20 wettelijk 5 bovenwettelijk)

N

Een goed te bereiken werkplek op Amersfoort centraal

N
Als jij een nieuwe collega aandraagt, en deze is door zijn/haar proeftijd, krijgen zowel jij als die nieuwe collega €250,- bruto per persoon.

Waarvoor jij werkt

Wanneer je bij ons aan de slag gaat word je ingedeeld bij een opdrachtgever die bij je past, waarnaar je vervolgens aan de slag gaat in hun klantcontactteam. Je ontvangt trainingen vanuit de ContactCare Academy zodat jij helemaal voorbereid bent om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen.

Scroll button

Klantenservice & Telefoonservice

Je werkt gedurende de dag afwisselend voor verschillende klanten. Jij wordt de ogen en oren van o.a. Omoda, Flitsmeister, Just Brands, Arla Foods, Hogeschool Utrecht en nog 300 andere organisaties

Amersfoort CS
} Min. 24 uur per week
Ma-Vr 8:00 – 22:00 & zat/zo 9:00 – 18:00

Bij de klant op locatie

Echt goed presterende medewerkers kunnen aan de slag bij klanten op locatie. Hierbij verdien je wat meer én kun je echt goed werken aan je CV. Bij welke klant je aan het werk kan is afhankelijk van het aanbod.

Op locatie
} Min. 24 uur per week
In overleg

Het sollicitatieproces

Slide om het gehele proces te bekijken. Lijkt dit jou wat? Solliciteer dan nu!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik werken?

Je hebt een contract van 32 tot 40 uur. Jij kiest hoeveel je vast wilt werken.

Welke dagen je wil werken bepaal je zelf aan de hand van jouw beschikbaarheid. Jouw rooster krijg je steeds drie weken van tevoren. Je geeft minimaal 8 uur meer beschikbaarheid op dan je maximale contracturen.

De onboardingstraining

We trappen jouw carrière binnen het klantcontact af met de basis: hoe verloopt een gesprek met de klant, wat zeg je wel en wat zeg je niet. Ook kijken we tijdens de onboarding naar de drijfveren van de klant, duiken we het menselijke brein in en leren we je goed om te gaan met weerstands-gesprekken.
Daarna duiken we de diepte in, door de systemen waarmee je gaat werken goed met je door te nemen en te zorgen dat je vol vertrouwen jouw eerste belletje kunt afhandelen.
Natuurlijk is er tijdens deze kantoordagen een heerlijk verzorgde lunch.

Kan ik ook minder dan 24 uur werken?

Als je minder uren wil werken solliciteer je via onze flexibele vacature 12 tot 24 uur. Hierbij is de voorwaarde dat je minimaal 24 uur per week werkt.

Wanneer kan ik doorgroeien?

Of je nu net begonnen bent met werken of al even aan de weg timmert, de kans is groot dat je wilt doorgroeien en ontwikkelen op en in je werk.

Gedurende het eerste jaar leren we jou de fijne kneepjes van het vak. Als je dit afgerond hebt ben jij een echte expert.

Doorgroeien betekent niet alleen ‘hogerop komen’. Je kunt ook bepaalde competenties ontwikkelen of nieuwe vaardigheden aanleren. Via de Academy bieden wij cursussen en opleidingen aan. Natuurlijk moet iedereen de basiscursus doen. Toch geven we jou zelf de vrijheid om nog meer cursussen naast je werk te doen. Op die manier werk je aan je eigen ontwikkeling.

Hoe zit het met vakantiegeld en vakantiedagen?

Vakantiegeld wordt maandelijks uitbetaald, vakantiedagen bouw je op en kun je gedurende het jaar opnemen.

Hoe werken jullie tijdens de coronacrisis?

ContactCare vindt de gezondheid van jou en jouw naasten erg belangrijk en volgt daarom de adviezen van het RIVM.

  • Je start met een klassikale welkomsttraining en werkt in de eerste 4 weken conform je werkrooster op kantoor. Zo zorgen we er toch voor dat je voelt hoe leuk het is om bij ons te werken!
  • Op basis van jouw performance kan je na de inwerkperiode ‘hybride’werken waarbij wij maximaal 60% van onze arbeidsuren thuis kunnen werken.

Klaar voor de start met ContactCare Academy

In de eerste maand leren wij jou hoe je voor elk bedrijf in Nederland de telefoon netjes op kunt nemen en het beste Klantenservice kan verlenen. Je krijgt verschillende trainingen in gesprekstechnieken. Je leert hoe je omgaat met lastige klanten, hoe je de leiding neemt in het gesprek en hoe je klanten met een goed gevoel op kunt laten hangen.
Onontbeerlijke skills die jij je hele leven kan toepassen. Alles start met een goed gesprek, toch?
Vanaf dag 1 krijg jij betaalt voor alle klassikale trainingen en projectgerelateerde e-learnings die jij d.m.v. zelfstudie volgt.

N

Je bent de eerste week fulltime beschikbaar voor training op kantoor van maandag tot en met vrijdag. De 3 trainingsweken daarna werk je op de door jouw gekozen contracturen volgens het rooster.

N

In maand 4 word jij getoetst op je vaardigheden en ontvang jij het erkende KlantenServiceFederatie branchecertificaat.

N

Na 7 maanden kun jij promotie maken naar Medior Klantexpert

N
Het doel van onze eigen Academy is om jouw talent te laten ontplooien tot haar maximale potentie. Zo kan jij naar verschillende rollen doorgroeien op onze diverse projecten en locaties bij onze klanten.
Klantenservice Medewerker Linda
Sanne
Head of people

Meer informatie? Plan een call.

Plan een afspraak in mijn agenda voor een oriënterend gesprek van ongeveer 15 minuten.

Tijdens ons gesprek ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Je zult binnen dit gesprek vragen kunnen stellen over de vacture. Kies een tijdstip dan neem ik contact met je op.